Блог

96 записів

Гостюємо в Серне

Сьогодні гостювали у с.Серне, де провели товариську зустріч з ФК Серне. Звичайно у таких матчах перемагає дружба. Ми щиро радіємо за ФК Серне, що вони мають таку можливість, проводити тренування на новенькому футбольному полі. Грати на таких полях, а тим більше тренуватись, для нас – мрія.

Особливо хочемо подякувати Endre Tar за дуже щирий прийом і можливість зіграти. Нехай Бог дасть процвітання вашому клубу. Юрій Волошин дякуємо за суддівство.

Товариський матч ФШ Синай Мукачево – Єдність ГСЖ Страбичово

Цього року футбольні виступи команди 2013 р.н. розпочалися з товариського матчу проти команди Єдність ГСЖ Страбичово, за що щира подяка їх тренеру Вася Федак. Матч виявився щедрим на голи, і це не могло не подобатись батькам юних футболістів. Голи забивалися на будь-який смак. У відкритій футбольній перестрілці були зафіксовані дружні 10:10.

Кращі гравці матчу в обох командах отримали м’ячі від нашої футбольної школи «Синай» Мукачево.

У нашій команді був відзначений Артем Алексеєв 2015 р.н. Він великий молодець адже нарівні грав проти своїх опонентів 2013 р.н.

Дякуємо Юрій Волошин – за бездоганне суддівство!

Синай прибуває в Хмельницький

Сьогодні о 6:40 команда 2013 р.н. поїздом прибула у Хмельницький, щоб взяти участь у футзальному турнірі «AUTUMN FUTSAL FEST 2023».

Хлопчики дуже молодці, дуже рано довелося вставати. Для більшості наших гравців це перша поїздка на таку велику відстань.

Сьогодні до обіду зіграємо дві гри і ще три гри завтра.

Ні в якому разі не розглядаємо цей турнір як боротьбу за результат. Для нас це чудова можливість пограти у футзал з суперниками пристойного рівня. Адже у нас на Закарпатті такої можливості немає. Оскільки дитячо-юнацький футзал в області взагалі не розвивається вже 30 років. Тому з радістю приїхали на цей турнір. Участь в такому турнірі для нас вже спортивне свято!

Товариський турнір «Рокосово скликає друзів»

Сьогодні у Рокосові зіграли товариський турнір. Мета: дати дітям якнайбільше награтися. Думаємо все вдалося!

Дякуємо Олеся Шаркади за гостинність і людяність!
Дякуємо Сергій Дребужан за професійне суддівство!

Вітаємо з Днем тренера!

Всі дітки та батьки дружньої футбольної школи «Синай» щиро вітають всіх Українських тренерів, а особливого нашого Отця Олександра, з їх професійним святом – Днем тренера!

Чому саме 19 липня? Цього дня 1996 року, Україна вперше взяла участь в Олімпійських іграх, як незалежна держава та самостійна команда.

Кубок Ліка Комфорт 2023

З Божою поміччю дитячо-юнацький футбольний турнір Кубок “Ліка Комфорт 2023” завершився.

Проведення цього турніру відбулося завдяки спільним зусиллям компанїї “Ліка Комфорт” та футбольній школі “Синай” Мукачево.

Турнір проводився у двох вікових категоріях.

Турнірна таблиця 2009 р.н.

#
Клуб
І
В
Н
П
МЗ
МП
Р
О
1
5
4
0
1
7
3
4
12
2
5
4
0
1
13
4
9
12
3
ФК Минай
Н
П
П
В
В
5
2
1
2
11
8
3
7
4
5
2
1
2
6
10
-4
7
5
5
2
0
3
4
7
-3
6
6
5
0
0
5
1
10
-9
0

Турнірна таблиця 2013 р.н.

#
Клуб
І
В
Н
П
МЗ
МП
Р
О
1
5
5
0
0
23
4
19
15
2
4
3
0
1
8
4
4
9
3
5
2
1
2
18
11
7
7
4
5
2
1
2
13
13
0
7
5
5
0
1
4
7
19
-12
1
6
4
0
1
3
8
26
-18
1

Дякуємо суддівській бригаді на чолі з Сергей Дребужан, яка завжди обслуговує наші турніри.

Дякуємо Михайло Голіш за висвітлення нашого турніру.

Дякуємо Збройним силам України за можливість проводити турніри та тренувати дітей. Нехай Господь наш Ісус Христос збереже і захистить кожного хто захищає рідну землю.

Це був другий турнір проведений футбольною школою “Синай” Мукачево в цьому році.
Далі з Божою поміччю буде!

Перший відкритий чемпіонат Закарпатської області з футзалу

З Божою поміччю у Тячеві пройшов перший Чемпіонат Закарпатської області з футзалу.

Всім відомо що футзал у нашій області не користується популярністю серед дітей та юнаків. Напевно через те, що не виявляють до нього цікавість тренера.

В змаганні взяли участь три команди: СК Міжгір’я, FC Visk Вишково, ДЮХФШ Синай Мукачево.

Команди зіграли у два кола.

В підсумку Першим Чемпіоном Закарпатської області з футзалу серед дитячо-юнацьких команд стали команди 2009 та 2013 р.н. футбольної школи «Синай» Мукачево.

Футбольний фестиваль «Різдвяна зіронька»

Сьогодні футбольна школа «Синай» Мукачево, з Божою поміччю, провела перші змагання у 2023 році – футзальний фестиваль «Різдвяна зіронька» серед гравців 2009-2010 р.н.

Дякуємо ФК Свалява, яка брала участь двома командами, СК Міжгір’я також дві команди, дякуємо команді Єдність ГСЖ Страбичово.

Хоч турнір офіційно товариський, проте все було по-справжньому.

Новий футбольно-футзальний рік відкрито!

Дякуємо арбітрам, які обслуговували цей футзальний фестиваль.

Дитячий футбольний фестиваль «Роби добро, як Святий Миколай»

17 грудня у селі Карачин з Божою поміччю завершився дитячий футбольний фестиваль «Роби добро, як Святий Миколай», який організувала та провела футбольна школа «Синай» Мукачево. Команди грали не на результат, а щоб отримати досвід та позитивні емоції. Тішить те що команди з Ужгорода, Міжгір’я та Мукачева змогли виставити по два склади. Це дуже важливо для розвитку всіх дітей.

Всі діти отримали святкові подарунки від Святого Миколая.

Дякуємо за участь: FSG ЗОШ 12 Ужгород, ФК Роми Мукачево, СК Міжгір’я, ФШ Синай Мукачево.

Дякуємо бригаді арбітрів на чолі з Сергій Дребужан за професійну роботу суддів.

Після шести проведених футбольних форумів футбольною школою «Синай» Мукачево, цей футбольний рік можна вважати закритим!

«Фестиваль футбольної дружби» серед команд 2009 р.н.

29 жовтня з Божою поміччю наша футбольна школа провела 5-й дитячо-юнацький футбольний турнір у 2022 році. «Фестиваль футбольної дружби» – змагання в яких результат не головний. В турнірі взяли участь шість команд: ФК Кармель Бердичів, Авангард Тересва (дві команди), СК Міжгір’я (дві команди), ФШ Синай Мукачево.

Всі матчі проходили дуже цікаво, попри статус товариського турніру ніхто не хотів поступатися. Тренера отримали багато важливої і корисної інформації для подальшого навчально-тренувального процесу в своїх колективах.

Всі учасники турніру були нагородженні пам’ятними медалями.

Велика подяка всім тренерам та учасникам турніру за участь!